Anunturi publice
Suntem autorizati de IPJ Brasov, Serviciul A.E.S.T. si de ITM Brasov, in baza legii nr. 126/1995 cu toate modificarile si completarile ulterioare, pentru detinerea, comercializarea si manipularea materiilor explozive.

Documente:

Suntem in masura sa raspundem ferm oricarei solicitari, avand autoutilitare performante cu capacitate intre 1 si 10 tone, autorizate RAR EX II si EX III, respectand cele mai noi reglementari in domeniu.

Paza este asigurata de o firma de paza specializata, avand personal calificat, antrenat si dotat corespunzator pentru aceasta activitate. In plus, obiectivul este permanent monitorizat printr-un sistem video cu circuit inchis.

Avem autorizat un Serviciu Privat Pentru Situatii De Urgenta, si dispunem de mijloacele PSI necesare pentru interventia in caz de urgenta

Incarcarea si descarcarea se executa exclusiv de catre personalul societatii, folosind mijloace anti-ex.

Dispunem de o echipa de artificieri cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, care pot executa atat activitati de manipulate cat si de insotire a transporturilor de explozivi.

Transportul se poate executa atat cu mijloace de transport proprii firmei noastre, cat si cu mijloacele proprii ale clientilor, atata timp cat acestea sunt autorizate ADR pentru efectuarea unor astfel de transporturi speciale.

7

ani de experinta